Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aveiro Centrum

I løbet af peak sommer måneder, de fleste besøgende strømmer til den smukke by Aveiro, for at nyde kanalerne og strandene. Aveiro er kendt som 'Portugals Venedig' og er gennemskåret af kanaler. Central kanalen løber gennem byen og udforske byen med båd eller gondol er betagende.

Strandene i São Jacinto er en af Aveiros største attraktioner. Fra byens centrum er Biludlejning på Aveiro den bedste måde at komme til de kystnære regionen. Opsøge strande i Barra, Gafanha da Nazaré og Costa Nova gøre Prado. Strandene er sandstrand og uberørt og kan komme helt overfyldt i løbet af sommermånederne.

Med billig biludlejning på Aveiro, hovedet mod vest til de kystnære regionen eller øst mod den spanske grænse. Kørsel i og omkring Aveiro er nemt, da byen er godt forbundet til den portugisiske nationale motorvejsnet. Bare en kort køretur ned A25 vil tage besøgende til den store nord - syd - motorvejen. Herfra kan besøgende nemt udforske andre store byer i Portugal, som Lissabon og Faro.

Fremragende mad er en af de største attraktioner i Aveiro. Besøgende bør ikke gå glip af forsøger de berømte slik af Aveiro, lavet af æg, kaldet ovos modermærker. Seafood er en anden stor attraktion. Tidlig morgen fiskemarked på Mercado do Peixe altid travle med energi og et besøg værd.

Søge Biludlejning på Aveiro at udforske de berømte salt flats og lagunen områder. Sao Jessen Dunes Natural Reserve er let tilgængelige fra byens centrum med bil så godt. Her vil besøgende opleve på første hånd den smukke flora og fauna i Portugal.

Indsamling destination

Kort: