Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Faro Montenegro

Faro er en hyggelig by i sydlige Portugal og er den vigtigste indgang til solrige Algarve - regionen. Du kan få flyvende eller med jernbane og regionen er gennemkrydset af hovedvejene, også. Området er et must at udforske med biludlejning på Faro - Montenegro.

Montenegro, Faro, ligger ikke langt fra Faro - lufthavnen og mange mennesker bruger Faro satellit byen som en hente for billig biludlejning i Faro - Montenegro. Du er godt placeret for at komme til lufthavnen og for at besøge Faro og regionen på større.

Faro er værd at bruge tid på. Det er en behagelig søger by med en havn og en samling af gamle bygninger og gamle ruiner. Den muromkransede by er oversået med romerske ruiner og også har stramme, brostensbelagte gader hvor interessante butikker, caféer og restauranter er placeret.

Ikke langt fra Faro med biludlejning på Faro - er Montenegro hovedstad i Algarve, Albufeiras. Det er en travl by, der er vært for turister året rundt - vejret i Algarve er endda mildt om vinteren. Algarve, selv er populært blandt familier og pensionister og funktioner særprægede gyldne sandstrande.

Der er masser mere at udforske for at gøre med biludlejning på Faro - Montenegro i denne del af landet. Historiske Portimão og Lagos er længere langs kysten mod vest og begge kommer med fine strande og smukke gamle byer. Sagres ligger på den sydvestlige spids af landet, mens over mod øst er den spanske grænse med biludlejning på Faro - Montenegro.

Indsamling destination

Kort: