Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Alvor

Alvor menes at have været grundlagt af Karthago med nogle mauriske og romerske påvirkninger, der har bidraget til byens interessante historie. Denne gamle kystby er allerede et kendt feriemål, der er kendetegnet ved dens smalle gader og strande.

Gaderne i Alvor er generelt består af en labyrint af brostensbelagte gader med en 1500 - tallet kirke dominerer landskabet, der kan ses fra havet eller landskabet. Mens det ikke kan være let at køre et køretøj i byens centrum, kan du stadig stole på Biludlejning i Alvor, hvis du ønsker at tage på dagsture til andre nærliggende rejsemål.

Alvor, selv har en fine gyldne sand strand, der fungerer som sin største attraktion. Men med billig biludlejning i Alvor, kan du finde andre strande mod Portimao. Alvor er lige omkring 6,2 km fra Alvor, og køre et køretøj kan få dig der i 13 minutter. Du kan også gå Golf på Alto Golf Country Club i Portimao, som ligger blot 5 minutter væk i bil fra Alvor på Estr. De Alvor og Avenida Henry Cotton.

Strandene ved Praia da Vau og Praia Rocha er også tilgængelige fra Alvor med et køretøj, som Quinta da Rocha, et naturreservat. Vælge for at arrangere din billeje i Alvor som du planlægger din tur til en forsikring om, at bilen vil være klar ved din ankomst.

Indsamling destination

Kort: