Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Vila do Conde

Vila Do Conde er en charmerende by ved havet med et landskab, der er ved at blive domineret af bakketop kloster lige over floden Ave. Byen nød megen velstand under 15 til 16 århundreder som Portugals skibsbygning hub. I dag, fastholder Vila Do Conde en livlig atmosfære gennem dens middelalderlige kvarter, fiskerihavn, ugentlige fredag marked og sin beliggenhed ved strandene af Forno og Guia.

Overveje at gøre ordninger for Biludlejning i Vila do Conde, så du kan tage på sightseeing med lethed. Nogle af de steder, du ikke bør gå glip af i byen omfatter 14th århundrede kloster Santa Clara. Ned ad bakke, kan du finde den gamle bydel, der er hjemsted for en 1500 - tallet kirke, der står klar med sin gotiske døren.

Povoa de Varzim er en ferieby, som du nemt kan besøge når du er i stand til at sikre billig biludlejning i Vila Do Conde. Byen ligger cirka 3 km nord for Vila Do Conde og det er et godt sted at nyde det pulserende natteliv i området samt et udvalg af sandstrande.

Alternativt, kan du køre 10 kilometer øst for byen for at se det 13 århundrede Sao Pedro de Rates kirke. Denne kirke er bemærkelsesværdig for dens rose vindue og skulptur af helgener. I nærheden ligger det middelalderlige Sao Cristovao kirke i Rio Mau, som du kan nemt nå ved at køre et køretøj, der kan du reservere fra Biludlejning i Vila do Conde.

Indsamling destination

Kort: