Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Maia

Maia kommune er bare off nord for Porto i det nordlige Portugal og er hjemsted for omkring 35.000 mennesker. Det er sin egen by, men stadig betragtes af mange som en satellit byen til Porto. Det er meget tæt på Francisco Sa Carneiro (Portos lufthavn) og kan også gå til med tog fra Porto.

Turister kan sikre billig biludlejning på Maia ved booking før tid online og gøre en pick up i Maia. Det er ofte et bedre alternativ til at have Biludlejning på Maia, da det er les travlt end Porto og allerede er halvdelen ind i landskabet. Derudover er der meget at se og gøre i nordlige Porto.

Der er ikke meget i vejen for udestående attraktioner i Maia og de fleste mennesker umiddelbart hovedet ud af byen til kysten eller til vingårde i Porto distrikt. En populær tur med biludlejning på Maia er at lave en løkke af regionen, der går gennem Pacos De Ferreira, Felgueiras, Guimaraes, Braga og Barcelos og derefter kommer tilbage via kysten.

Det tager i mange spændende vinregioner, og disse spændende byer med biludlejning på Maia. De alle kommer med nogle fremragende arkitektur, i bestemt Felgueiras og Braga, mens Guimaraes slot er skarp og monumentale.

Du kunne også hovedet op til nationalparken Peneda Geres med biludlejning på Maia, vej op north og liggende på grænsen til Spanien. Det har stor ridning, mountainbike, ridning og vandreture.

Indsamling destination

Kort: