Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Pacos De Ferreira

PACOS De Ferreira er 50kms nordøst for Porto i midt/nord for Portugal. Det er et dejligt sted at ænder til enhver tid af året og især i højsæsoner, hvornår Porto overløb. Ved booking online, kan du have billig biludlejning i Pacos De Ferreira, til at starte.

PACOS De Ferreira er ofte omtales som Portugals møbler kapital, på grund af sin overflod af møbelfabrikkerne og efterfølgende forretninger. Det er møbler af høj kvalitet, hvis du er så tilbøjelige, selv om de fleste turister besøger til de nærliggende vingårde med biludlejning på Pacos De Ferreira og for en ændring fra travle Porto.

Seværdigheder at se i Pacos De Ferreira omfatter kirken São Pedro de Ferreira, et nationalt monument og mange imponerende huse i og omkring byen. Der er også en flok af monumenter og nogle dejlig gåture, selv om den store attraktion er at tage på landeveje med Biludlejning i Pacos De Ferreira.

Felgueiras er bare 20kms eller så væk nordøst med bil leje i Pacos De Ferreira. Det sidder på den romanske rute og er fyldt op med bygninger på denne stil. Derudover går Green rute gennem Felgueiras, hvor du kan tjekke en overflod af vingårde med biludlejning på Pacos De Ferreira.

Mens i Pacos De Ferreira, bør du også overveje at besøge holder af Guimaraes, Braga og Barcelos, som ligger omkring en times kørsel eller deromkring og masser af sjov. Du kan nemt komme med Biludlejning i Pacos De Ferreira.

Indsamling destination

Kort: