Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lixa

Alixan jernbanestation er en vigtig transport terminal i den charmerende fransk kommune af Alixan. Det tager pendlere i og omkring dette lille franske by. Jernbanestation er strategisk beliggende i nærheden af hjertet af byen. I nærheden ligger en tilgængelig Biludlejning på Alixan jernbanestation. Byen Alixan er en del af den franske region Drome.

Alixan jernbanestation er omgivet af butikker, hoteller og restauranter, hvilket gør det et godt sted at starte når udforske Alixan. Ved at tage billig biludlejning på Alixan jernbanestation, kan turister let hovedet til byens nærliggende turistmål. Byen er lille men charmerende. Det er fyldt med gamle bygninger og strukturer samt befæstninger og kirker.

Steder at besøge på Alixan og er tilgængeligt med biludlejning på Alixan jernbanestation omfatter Clos Saint - Georges, en fantastisk, 1800 - tallet kapel, der er af klassisk arkitektur. Også er et besøg værd kirken Saint Didier, en 1100 - tallet kapel, der også engang fungerede som en befæstet struktur under krigen gange.

Andre bemærkelsesværdige steder tilgængelige med biludlejning på Alixan jernbanestation omfatter slottet 900 - tallet, der engang tjente som rådhus, slottet Feraillon, slotsstil 1100 - tallet. Byen har også en række museer og kunstgallerier, offentlige parker og butikker. De offentlige parker er perfekt for par og familier mage, der ønsker at nyde byens smukke natur samt perfekt vejr.

Efter at have udforsket byen, kan turister derefter hovedet ned og udforske de andre områder i Drôme - regionen. Drôme er et populært sted for udendørs aktiviteter såsom vintersport, skiløb, og mountainbiking. I sommersæsonen, er Drome også fyldt med aktiviteter som mountainbiking og vandreture. Drome har en af de hurtigst voksende økonomier i Frankrig.

Indsamling destination

Kort: