Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Peso Da Regua

Beliggende langs bredden og flodsletter af floden Douro, små township af Peso da Regua tilbyder mere end blot en fortryllende landbosamfundet. Byen er faktisk den centrale skorstenen for regionens omfattende vinproduktion. Biludlejning i Peso da Regua giver den perfekte transportform for besøgende, der ønsker at sightsee området.

Quinta La Rose, Pinho Quinta do Vallado, og Quinta Panascal er et lille udvalg af de populære vingårde omkring byen Peso da Regua. På grund af de gunstige vejrforhold og topografi i regionen er der mange vingårde i varierende størrelser til at udforske. Peso da Regua har nogle af de mest berømte vingårde i sydlige Europa.

Der er adskillige hoteller i Peso da Regua, giver komfortabel indkvartering for gæster i byen. De fleste af hotellerne er beliggende langs Avenue do Douro, som virkelig giver tre og et halvt til fire - stjernede faciliteter og en fantastisk udsigt over floden. Der er omkring et halvt dusin hoteller helt i byen Peso da Regua.

Biludlejning i Peso da Regua giver rejsemulighed for ubesværet for besøgende. Byen ligger tæt på motortrafikvej 801, der i sidste ende forbindes til en række nationale hovedveje. Byen Peso da Regua også prale af tre jernbanestationer, Godim, Regua og Corgo, som er tæt på byen.

Regionen er kendt for sine vingårde, men der er flere andre attraktioner, der kan nås med billig biludlejning i Peso da Regua. Nogle af de mest besøgte seværdigheder omfatter Casa de Douro, Manueline kirke, franciskanske kloster af Mesao Frio og Canelas udgravning site.

Indsamling destination

Kort: