Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Moimenta Da Beira

Moimenta Da Beira er ikke den mest sker sted i Portugal og er lidt væk fra den slagne turist vej. Af denne grund er det dog meget populært med dem på udkig en flugt, da det ligger midt i bjerglandskab midt i Nordportugal. Det er bedst at have Biludlejning på Moimenta Da Beira bedre se området.

Amtet sæde er ikke fyldt med turister seværdigheder og du kan nemt gøre byen centrum n en time eller to. Et par af værd seværdigheder værd at se, dog er kloster - cum kirke og 1700 - tallet Solar dos Guedes palæ med sin fine indretning.

Med billig biludlejning på Moimenta Da Beira du også kan få nogle fine vandreture steder midt i bjergene og skoven i landet her. Der er kilometervis af etablerede stier og masser af synspunkter om vejen hen til boot.

Ikke langt fra byen med bil er leje på Moimenta Da Beira den gamle landsby Rua, som har en imponerende 300 - plus år gamle sten gabestok. Det er meget fotogen og er bedst snapped med en typisk lyse blå nordlige portugisiske big sky.

Der er også mange andre landsbyer og byer i dette område af Viseu - distriktet at se af Biludlejning i Moimenta Da Beira, såsom Tabuaco og Satao, og du kan også hovedet over mod den spanske grænse ands udforske Douro international Park. Hvis du har tid, kunne du også hovedet ud Vesten og tage i kysten.

Indsamling destination

Kort: