Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Amarante

Amarante er en charmerende lille by, der er anbragt langs flodbredderne af Tamega. Går tilbage til oldtiden, er moderne Amarante interessant for sin historie, som begyndte i 360 f.kr når Turdetanos grundlagde det og derefter trivedes ved hjælp af romerne. Du kan stadig finde levn fra fortiden gennem monumenter og strukturer i den by, som du kan udforske på egen hånd.

Nogle af Amarante's top attraktioner omfatter 18th century bridge og festival kendt som Festa de Sao Goncalo, der finder sted hvert år i juni på sin første lørdag og søndag. Også værd at se i byen er de Sao Goncalo, der daterer sig tilbage til 1540 og adskiller sig for sin honning - guld udseende og godt malede interiør. Du bør også se det museum, der er dedikeret til værker og liv af Amadeo de Souza - Cardoso, en kubistisk kunstner.

Amarante er lille nok til at blive udforsket på foden, men der er mere at se ud over byen. Arrangere biludlejning i Amarante at besøge den gamle Sao Salvador benediktinerkloster i Travanca, som er kun 25 kilometer fra byen på A4. Billig biludlejning i Amarante kan få dig der i mindre end 30 minutter.

Biludlejning i Amarante kan også tage dig til Livracao (27 minutter væk på N312) og Regua (47 minutter væk på N101). For at nyde den smukke natur i landskabet, overveje at køre tilbage til Amarante fra din dagsudflugt men passere gennem bakkerne i Marao, så du kan nyde udsigten over grønne vinmarker og stejle dale.

Indsamling destination

Kort: