Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Guimaraes

Guimaraes, beliggende i det nordlige Portugal er berømt som den første hovedstad i landet efter sin befrielse fra mauriske styre, og som fødested for Portugals første konge, Afonso jeg grundlagt i det niende århundrede på et tidligere forlig, i 2012 Guemaraes bliver den Europæiske Kulturhovedstad for år.

Touring denne fascinerende og gamle region er gjort enkelt med billig biludlejning i Guimares. Mange steder af interesse dominerer i byen, herunder den storslået palads af Dukes Braganza, skyline fra sin stilling på bakken. Byens smukt bevarede gamle bydel er en World Heritage Site.

Ældgamle religiøse bygninger er overalt i Guimaraes. Den gotiske kirke St Francis, barok Kirke af Santos Passos og den Dominikanske klostret med sit hellige kunst Museum er af interesse. Det gamle torv af Praca de Santiago i den gamle bydel er hjertet af byen.

Regionen er berømt for sine sengetøj, broderi, træsnit, keramik og metal, og det bedste sted at finde eksempler er den middelalderlige gamle bydel gade Rua de Santa Maria. Lokale restauranter serverer lækre regionale "caldo verde" bonde køkken, baseret på svinekød og skaldyr med Vinhos Verde og Port vine.

Touring regionen er ligetil med leje af bil i Guimares. Gennemsyret af historie, omfatter nærliggende byer Caldas das Taipas med sine varme kilder, helbredende mudder bade og kurbad. Gammelt Braga har en Visigoth tempel, nu en kirke og klostre, slotte og herregårde. Seende sig alle med bil leje i Guimares er nemt.

Indsamling destination

Kort: