Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Felgueiras

Romansk - tunge Felgueiras ligger på den romanske rute og er kendt for sine ekstraordinære romansk kunst, som stammer fra de 11. og 12 århundreder. Der findes templer og kirker her massevis, alle mærkbar til fods eller med biludlejning på Felgueiras.

Du kan få her direkte fra Porto med bus og det er kun 50kms eller deromkring ind i landet i det nordlige Portugal. Afhente dine billige biludlejning på Felgueiras er derefter en formalitet, hvorefter du kan udforske de herlige omgivelser, herunder snesevis af landsbyer og en vinrute.

Store seværdigheder i Felgueiras er dens gamle kirker og pladser, og det er smukke sad højt oppe over og midt i landskabet. Pladsen Praça da República er måske det bedste sted at være i byen for at skelne bedst af sin arkitektur, mens flere af de samme bor i byer og landsbyer rundt om i landskabet med Biludlejning i Felgueiras.

Den enormt populære og historiske byer og Guimaraes, Braga og derefter Barcelos er alle mod nordvest med biludlejning på Felgueiras og masser af sjov at udforske. Guimaraes har navnlig en massiv slot at tjekke ud, mens Braga og gamle Universitet. Barcelos er kendt for sine middelalderlige Cavado River Bridge.

Du kan også tjekke ud flere vingårde i området eller hovedet over til Serra Alvao National Park. Du kan køre lige igennem parken med biludlejning på Felgueiras som det har en række små veje, plus en bunke af vandrestier.

Indsamling destination

Kort: