Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aguiar da Beira

Aguiar da Beira er en kommune i Portugal, specielt beliggende i distriktet Guarda. Det er afgrænset af byerne Quinta da Acores, Qunta da Estrada, Gradiz og Lapa mod nord og Coja, Coruche, Corticada og Cavaca mod syd. På dens østlige ende ligger byerne Sugarcaes, Ponte do Abade og Sequeiros. Pinheiro og Quinta das Lameiras ligger til sin vest. Lufthavnen der er tættest på det hvor turister normalt indtaste er Vila Real Lufthavn på 56 km. turister vil finde det mere bekvemt at komme rundt i byen, når de benytte sig af en billig billeje i Aguiar da Beira.

Mange hoteller findes i kommunen. Nogle af de nærmeste hoteller i Aguiar da Beira Hotel Convento Nossa Senhora Do Carmo, Hotel Turismo de Trancoso, Hotel Portas do Dao og Estalagem de Penedono. Disse er placeret indenfor 14km fra centrum af kommunen. Du kan også nemt komme til de andre hoteller i området via en billig biludlejning i Aguiar da Beira. At udforske andre overnatningssteder er meget lettere og sjovere, når du er i en lejet bil.

Turister skulle besøge Igreja Carapito, en gammel kirke. Hvis du ønsker at få et glimt af deres kulturarv, hoved på Centro Historico de Aguair da Beira. Også besøge kommunens store slot, Nossa Senhora do Castelo. De varme kilder i Caldas da Cavaca er også en attraktion og så er Rio Tavora. Andre turiststeder i Aguiar da Beira og i de større distrikt Guarda nås bedre på bekvemmeligheden af en Biludlejning i byen.

Indsamling destination

Kort: