Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Seia

SEIA er en lille kommune ved foden af Portugals højeste indre peak. At vælge en ferie på denne by betyder opholder sig midt i forfriskende naturlige miljø. Biludlejning i Seia anbefales, således at du kan udforske landskabet med lethed.

SEIA har været en kommune i Portugal siden 1136. Men i modsætning til mange gamle byer, Seia har rummelige, luftige gader perfekt til kører rundt. Dette bør opfordre dig til at få Biludlejning på Seia. Sideløbende med disse gader er butikker tilbyder lokale lækkerier som fåreskind produkter og cremet fåremælk ost.

Den lille by også prale af smukke 16 - 1700 - tallet strukturer. Blandt disse er den romanske sognekirke på toppen af en bakke, granit Manueline manor Solar Dos Botelhos og slottet hvor rådhuset er fundet, Casas das Obras

Dem, der planlægger en tur til toppen af Serra da Estrela kan tage den stejle N339 vej. Det er en 29 - kilometer drev til Tore, men med billig biludlejning på Seia og sikring af fremragende bjergudsigt, bør det være alle besværet værd. Dele af vejen kan være ufremkommelige i løbet af vinteren, men hvis de er, gør besøger Penha da Saude for nogle skiløb. Bekendtgørelserne til lukkede veje bogføres ved siden af Misericórdia kirke.

Covilha centrum kan nemt nås til en fornøjelig dagudflugt eller nogle gode shoppingmuligheder. Denne historiske by er kendt for at være en uld industri center.

Indsamling destination

Kort: