Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Viseu

Den middelalderlige by Visue ligger højt i bjergene i Beira Alta men er kun 130kms fra Porto. Det betyder Biludlejning i Porto og fine motorvej kørsel gennem områdets naturskønne landskab er den hurtigste måde at besøge Visue.

Visue kan prale af mange hoteller, men måske den mest elegante er de konverterede 1842 hospitalet nu opererer som en pousada. Denne historiske bygning byder på luksuriøs indkvartering for den kræsne rejsende, og med en Pousada pas vil du få sund hotelrabatter og billig biludlejning i Visue.

Det middelalderlige hjertet af Visue er domineret af 1200 - tallet domkirke. Pladsen har et væld af turistattraktioner herunder Misericordia kirke, Grao Vasco Museum af Renaissance kunst og det hellige kunst Museum. En gang inden for de gamle bymure er at træde et skridt tilbage i middelalderen med uventede blomstrer i barokken.

Visue's Fair af São Mateus er berømte i hele Portugal og løber fra 14 August - 21 September. Vises stolt lokale fødevarer og kunsthåndværk og festlighederne omfatter koncerter og fyrværkeri viser. Den smarte måde at se alt er med Biludlejning i Visue. Kulinariske lækkerier omfatter kastanje suppe, stegt kalvekød eller kid og berusede kanin, med et udvalg af oste og slik, alle ledsaget af verden berømte lokale Dao vine.

For at arbejde off - alt det, god mad og vin, giver leje af bil i Visue dig frihed til at besøge den majestætiske Serra de Estrela naturpark, som omfatter Portugals højeste bjerg. Golf entusiaster kan også hovedet til den nærliggende Golf de Montebelo.

Indsamling destination

Kort: