Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Covilha

Covilha er en pulserende universitetsby, beliggende i regionen Centro i Portugal. Byen er kendt for sine tekstil - og beklædningsindustrien og det stadig leverer tekstiler til nogle af de førende beklædning producenter i verden. Nærhed til de berømte Parque Natural da Serra da Estrela gør Covilha en populær destination for lokalbefolkningen.

I Covilha, bør besøgende opsøge rådhuset og dens berømte torv foran. Funktionerne til kirken Santa Maria de velkendte fliser dækket facade, azulejos. Andre seværdigheder i byen omfatter S James Tower, campus i University af Beira Interior og Garden Lake. Opsøge Biludlejning på Covilha at udforske andre religiøse steder rundt i byen.

Andre seværdigheder uden for Covilha omfatter Calvary Chapel, med sin frescoed hvælvede loft, og kirken St. Francisco. Der er mange andre religiøse seværdigheder i denne region, værd at udforske.

Med billig biludlejning på Covilha er det muligt at udforske Parque Natural da Serra da Estrela. Det er den største naturlige fredet område i Portugal og en populær få væk til sommer og vinter. Den største bjergkæde i Portugal er en del af parken og den højeste tinde, Torre, er en del af den populære Vodafone Ski Resort. I sommermånederne, kan besøgende nyde den uspolerede lokale flora og fauna.

Covilhas nærhed til den spanske grænse gør det et godt udgangspunkt til at tage en dagstur til Spanien så godt. Bruge billeje på Covilha og hoved øst på vejen N18 - 3, som fører direkte til grænsen. På måde, vil besøgende passerer flere smukke skove og parker, også værd at stoppe og udforske.

Indsamling destination

Kort: