Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Fundao

Som vært for IMAGO - unge Film - og videofestival, er byen Fundao beliggende i det centrale Portugal fuld af stille overraskelser og fornøjelser. Med en Biludlejning i Fundao udforske bjergkæden Gardunha og landskabet uberørt og historisk region.

Starte ferien af Værdistigningen den fred og ro omkring de to bjergkæder. Denne region var velsignet med en rig landbrugsjord i århundreder og heldigvis efter alle disse år, der ikke er ændret. Men ved hjælp af en Biludlejning i Fundao også nyde de forskellige arkitektoniske stilarter rundt i byen som gotisk og barok.

Interessant, arkæologiske rester på São Brás taler om en Celtic og romerske bosættelse men by Fundao var ikke officielt kendt eller etableret før 1500 - tallet hvor det blev afgjort ved den spanske jøder. Bevis for sin historie kan stadig være vidne til omkring landsbyens bevarede Manueline, barokke og gotiske arkitektur.

Men udover du beundrer den smukke natur, Fundao er det perfekte sted for udendørs aktiviteter. En Biludlejning i Fundao gør det at komme ud af byen til at nyde vandreture, cykling og klatring ubesværet og sjov. Du kan selv ønsker at prøve et spil paintball eller gå kanosejlads eller camping. Beslutningen er din med en Biludlejning i Fundao.

På grund af Zêzere floden hvor strømmer hertil er området vokser en vidunderlig vifte af afgrøder som buttet og saftigt oliven, ferskner og kirsebær. Vinmarker kan også opleves her. Nyd et måltid mad af lokale råvarer, portugisisk vin og skaldyr fra kysten for en uforglemmelig fest. En billig biludlejning i Fundao er en glimrende måde at komme rundt i stil og sætter pris på en af Portugals smukkeste regioner.

Indsamling destination

Kort: