Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Castelo Branco

Castelo Branco er en typisk landdistrikterne by i Portugal. Beliggende i det centrale, men østlige side af landet, er Castelo Branco ikke den typiske turistdestination. Da offentlig transport er begrænset på dette område, gør Biludlejning på Castelo Branco den nemmeste og mest bekvemme måde at udforske området.

De fleste besøgende vil ankomme i Castelo Branco, enten ved at køre selv eller med tog. Togforbindelser er tilgængelige til de fleste af de store portugisiske byer. De nærmeste internationale lufthavne, Lissabon og Oporto, er timers kørsel væk, hvilket gør Biludlejning på Castelo Branco bedste mulighed for transport.

Hovedattraktionen i Castelo Branco er biskoppens palads. Haver og museum er et must besøg. De ubesmittede hække fra haven er betagende smuk. Museet andre seværdigheder i byen omfatter byens Park og slot af Tempelherrerne.

Castelo Branco er berømt for sit broderi, også kendt som Castelo Branco broderi. Dette regionen er berømt for sine tekstiler, med en historisk hør og silke industrien. Nogle af disse smukke broderier er fremvist på museet på Bishop's Palace.

Bruge billig biludlejning på Castelo Branco for at udforske områder omkring byen. Den spanske grænse ligger tæt ved, øst på vejen N240. Grænseovergangen er på byen Segura. Der er masser af parker og nationale skove omkring Castelo Branco. Opsøge den store Parque Natural Tejo Internacional.

Indsamling destination

Kort: