Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ponta Delgada

Sao Miguel øen på Azorerne er et utroligt populært feriemål og dens vigtigste by Ponta Delgada er hvor fleste mennesker siger, under en ferie her. Biludlejning på Ponta Delgada kan bruges til dem, der nyder at udforske, men det er også velegnet for alle, der ikke ønsker at gå langt i den varme sol.

Øen er hjemsted for mange smukke strande, som er langt den primære drage til regionen. Dem, skabene til byen er den travleste men kun en kort køretur fra det vigtigste område i billig biludlejning på Ponta Delgada, besøgende kan finde et udvalg af langt roligere steder at nyde solen.

Arkitektur i byen ser ud som et klassisk eksempel på portugisiske huse og butikker med hvid maling og smukke blomster pryder mange balkoner. Biludlejning på Ponta Delgada betyder at du kan gå til andre hastigheder på øen og virkelig nyde den lokale atmosfære.

Der er en lufthavn i den vestlige del af byen, der håndterer masser af flyvninger hvert år med mange kommer fra dele af USA og Canada samt Det Forenede Kongerige og andre steder i Europa.

De lokale fødevarer er varieret og rettet mod turister, så der skal altid være noget der passer til din smag og budget. Seafood er altid tilgængelige, og der er et par steder at drikke indtil de tidlige timer af formiddagen. Børn kan ønske at prøve deres hånd på bowling på den lokale gyde eller en runde minigolf.

Indsamling destination

Kort: