Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lissabon Praia Da Vitoria

I nærheden af Praca er Duque de Saldanha Avenida Praia da Vitoria, en avenue, hvor du kan finde bekvemmeligheder, der kan supplere din rejse behov i Lissabon. En af de tjenester, som du kan finde i dette område er Biludlejning i Lissabon – Praia da Vitoria, som giver dig en nemmere måde at navigere rundt i byen på egen hånd.

Praia da Vitoria ligger blot 5 minutter væk i bil fra Avenida da Republica, som er blandt byens store veje. Arteriel road er bedst adgang med billig biludlejning i Lissabon – Praia da Vitoria og mens du kører langs, kan du se en masse vigtige bygninger — nogle historiske og nogle er væsentlige for den lokale industri.

Videre langs Avenida da Republica til at finde flere attraktioner som Entrecampos togstation og tyrefægterarenaen Campo Pequeno. Du kan også nå frem til andre veje som Avenida de Berna, Avenida Fontes Pereira de Melo og Avenida Miguel Bombarda derfra.

For at gøre mest muligt ud af Biludlejning i Lissabon – Praia da Vitoria, overveje at køre til nærliggende byer som Sintra og Amadora. For at slappe af, tre waterfront steder er inden for rækkevidde fra Lissabon, og disse er Cascais, Ericeira og Praia das Macas. Du kan også tage til Sesimbra, hvilket er omkring 39 minutter fra Lissabon, hvis du kommer fra Praia da Vitoria.

Indsamling destination

Kort: