Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Montijo

Montijo er en central portugisiske by placeres på floden Tagus south bank. Lissabon, Portugals hovedstad, er på modsat nordsiden af Tejo - floden. Vasco da Gama Bridge, en af Europas længste, forbinder Montijo og Lissabon. En bekvem transport mulighed er Biludlejning i Montijo.

Montijo tilbyder et varieret udvalg af traditionelle portugisiske caféer og barer. Nord for Montijo har Alcochete riverside restauranter og hoteller. Da Gama - broen og den 25 April broen giver komfortabel Biludlejning i Montijo adgang til trækker i Lissabon såsom Belem Tower, Sao Jorge Castle, det historiske Alfama - distriktet og masser af museer.

Centrale Portugal motorvejsnet cirkler Montijo. Nordpå A1 passerer Lissabon og rejser til Porto. Den sydgående Biludlejning i Montijo A2 - motorvejen er ruten for den berømte Algarve og en kystnære naturpark, Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina. Den forrevne kystlinje på denne park har uncrowded gyldne strande og det europæiske fastland bedste surfing.

Costa da Caparica er vest for Montijo, tæt på det punkt, hvor Tejo - floden munder ud i Atlanten. Fra Costa da Caparica til Cabo Espichel cape byder kysten på masser af sandstrande lapsamlet af turkisblåt hav. Halvvejs ned den beskyttede Fjord på Lagoa de Albufeiras har muligheder for kitesurfing og windsurfing.

Cabo Espichel storslåede klipper give panoramaudsigt over havet. Gamle Santuary af Nossa Senhora er på kanten af klipperne. Forhistoriske dinosaur fossil spor måder kan ses på klippe ansigter. Yderligere besparelser på billig biludlejning i Montijo kan gøres med advance bookinger.

Indsamling destination

Kort: