Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Trofa

Ingen ville prale af en bedre ferie placering på iberiske nord end Trofa. Det er en voksende kommune lige nord for Porto by, på måde at Braga. Der er billig biludlejning i Trofa giver dig bekvem transport til de populære historiske nordlige byer.

Trofa fik sit navn fra den arabiske ord defineret grænse. Selv i oldtiden fandtes dette område en strategisk punkt, da det er på grænsen mellem dalene Douro og Minho. Stedet er en afstand fra brummer af byerne, men tæt nok for en kort køretur. Faktisk er der en vellykket industripark på Trofa producerer tekstiler, metalarbejder og lægemidler.

Porto er den nærmeste by fra Trofa, som stadig er en del af bydelen Porto. Benytte sig af Biludlejning på Trofa at besøge sin berømte arkitektoniske steder. Gustave Eiffel Dona Maria bro og Rem Koolhaas' Casa da Musica er blandt de mest populære. Skyline af Douro - floden er værd at se så godt.

Mod nord finder man byerne Braga og Guimareas. Braga er kendt for sine barokke monument, Jesu Dom. Biludlejning på Braga giver dig mulighed for at drive omkring denne by og se en masse andre henvisninger til barok. Byens Guimareas er en anden smukt bevarede middelalderlige by. Rådhuset var selv et 1500 - tallet kloster i barok stil.

Indsamling destination

Kort: