Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Barcelos

Barcelos ligger i en dejlig del af nordlige Portugal, der er let at udforske med biludlejning på Barcelos. Det sidder i dalen Cavado på floden Cavado og er okay at besøge på alle tider af året.

Carneiro lufthavn på Porto er den nemmeste indgang, da det ligger nord for den store by og er tilsluttet Barcelos med jernbane. Fly kommer ind fra hele Europa og du kan også taxi det til den middelalderlige by ikke for meget euro. Picking up billig biludlejning på Barcelos er ligetil, da der er mange repræsentanter i byen og kan bookes online.

Der er masser af værdifulde seværdigheder at se i Barcelos, såsom den gamle bro over floden, Barcelos Torre da Porta gøre Cimo de Vila Vagttårnet, og gamle, men ødelagt, Palace of tæller af Barcelos. Derudover er der også en natty torsdag marked, hvor fremragende kvalitet kunsthåndværk og keramik af regionen kan blive snagged.

Nærliggende med car rental på Barcelos er byen Braga, som er kendt for sine gamle Se domkirken og universitetet. Det er bare 20kms øst for Barcelos. Slottet byen af Guimaraes længere er væk også en dejlig drev, eller du kan gå hele vejen, udforske landet og få helt op til Bragança i nordøst.

Med Biludlejning i Barcelos har anden retningen en flot kyst, navnlig i Esposende, mens nationalparken Peneda - Geres er godt for elskere af udendørs.

Indsamling destination

Kort: