Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Portalegre

Den lille by Portalegre er populær blandt turister på grund af sin enestående charme og venlige natur. Dens navn oversættes til 'munter havn', som er et passende navn for den smukke by og med biludlejning på Portalegre er det let at se seværdighederne og Opsug den lokale atmosfære.

Arkitekturen og de gamle bygninger i byen er dens vigtigste trække og de gamle kirker er nogle af de mest fascinerende. Billig biludlejning i Portalegre betyder, at du er i stand til at rejse fra dit hotel til byens centrum med lethed.

Den mest besøgte museum i byen er Jose Regio Museum, hvor besøgende kan se over 400 værker af den sene portugisiske maler. Bygningen, som museet har til huse i er lige så interessant som displays og biludlejning på Portalegre kan bruges til at komme til museet og der er rigelig parkering til rådighed tæt ved.

Alle rejser med børn bør tage en tur til en af parker og haver og nyde en picnic, nogle spil eller simpelthen tage en gåtur gennem de rolige og uspolerede landskaber. Valg af bolig er god, og de fleste stilarter og budgetter kan gøres rede for her.

Der er også et godt udvalg af steder at vin og spise med masser af velsmagende fiske - og skaldyrsretter på menuerne. De lokale folk er behageligt og indbydende for besøgende og vil ofte ønsker at tale med udlændinge om hvor de kommer fra og hvad de så være parat til at blive budt velkommen med åbne arme her.

Indsamling destination

Kort: