Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Badajoz

Badajoz, der er vært for en by med samme navn, er en provins i Extremadure og den nærmeste by på grænsen til Portugal. Dens placering på floden Guadiana gør det en hyppige stop over på jernbanelinjen fra Madrid til Lissabon.

Primært afhængig af handel, er byens økonomi afhængig af handelsaftaler, der er gjort med deres nabo, Portugal. Med et moderat klima året rundt er Badajoz en af Spaniens mest konsekvent populære turistdestinationer. Biludlejning i Badajoz er den bedste måde at gøre din vej rundt i byen og de omkringliggende byer.

Guadiana - floden er en af landets mest betydningsfulde floder, kører selv om Portugal og Spanien. Badajoz ligger på bredden af Guadiana med mange butikker, restauranter og forskellige andre former for underholdning, der findes langs flodbredden. Især populær når solen går, lokale og turister kan findes på flodbredden natten om de leder efter et godt måltid eller en underholdende form af natteliv. Billig biludlejning på Badajoz er en nem måde at komme fra hoteller til floden.

Landdistrikterne Alburquerque er en stor dag udflugt, når man besøger Badajoz. Den nærliggende by Merida, kendt for sin fantastiske eksempler på romersk arkitektur, er en anden must - see destination i området. Ved hjælp af Biludlejning i Badajoz er den bedste måde at udforske begge disse byer i området.

Også er i Merida en bro, modelleret efter arkitektur i det gamle Rom, der passerer gennem floden Guardiana. Merida er hjemsted for den mest romerske arkitektur i Spanien, hvilket gør broen en passende tilføjelse til byen. Broen er åben for fodgængere og almindeligt anvendte på dag til dag basis.

Indsamling destination

Kort: