Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Fuerteventura Lufthavn

Fuerteventura lufthavn blev bygget i midten af 1960 ' erne med en idé at tage højde for ferierejsende i landet. Lufthavnen er ca 6 kilometer fra hovedstaden byen Puerto Del Rosario. Lufthavnen primært henvender sig til rejsende til og fra øen Fuerteventura. Fuerteventura er den næststørste gruppe af øer beliggende ud for udgifterne til Afrika. Det er en ideel turistmål for folk der kan lide at tilbringe tid udendørs.

Lufthavnen flight service netværk; forbinder det med Danmark og andre EU - lande. Øerne og deres strande er den vigtigste kilde til turistattraktion i denne del af verden. Det bliver hurtigt en større europæiske rejsemål på grund af sin eksotiske strande og solskin.

Lufthavnen tilbyder bred vifte af tjenester, så de besøgende til at have en problemfri gratis og nem transit. De mest almindelige faciliteter i lufthavnen terminal er 'Forex tællere', 'Biludlejning', 'Restauranter', 'Shopping' osv.

Faktisk er Fuerteventura airport det ideelle sted at finde billige bil leje muligheder for rejsende. Der er masser af biludlejningsfirmaer, der tilbyder pendling løsninger til rejsende i lufthavnen. Udnytte Biludlejning anses for at være den bedste måde at fange et glimt af skønhed af øerne. Mange biludlejningsfirmaer tilbyder billige og effektive løsninger for rejsende over på internettet. Det er tilrådeligt for rejsende, der kommer til Fuerteventura at arrangere billige biludlejning på forhånd før kommer, især i højsæsonen, som de fleste af bil leje agenturer ikke har tilgængelighed.

Indsamling destination

Kort: