Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Lufthavn Nord

Tenerife har to lufthavne og Los Rodeos er den næststørste på de Kanariske Øer. Fly flyve over hele Europa og masser af andre større spanske byer. Billig biludlejning i Tenerife Norte Los Rodeos lufthavn er den fineste måde at rejse rundt, når du er ankommet. Der er mange store bilproducenter i lufthavnen og de alle giver en fremragende og billig service.

En masse turister rejser til Tenerife kan nyde de fantastiske strande og varmt vejr. Tenerife er fantastisk til part elsker og har nogle store natklubber og barer. Det er også fremragende til en dejlig familieferie eller et par romantiske tilflugtssted. Billeje i Tenerife Norte Los Rodeos lufthavn er en af de bedste måder at rejse til en familie eller et ungt par; Det er billigt og den bedste måde at se skønheden af øen.

Tenerife North airport har nogle bemærkelsesværdige historie og i 1936 Francisco Franco fløj i og overtog øen før du starter den spanske borgerkrig. Der er nogle fantastiske museer og monumenter såsom Museum for Antropologi af Tenerife.

Der er to store motorveje, TF1 og TF5, som er en fantastisk måde at drive fra by til by. Biludlejning i Tenerife Norte Los Rodeos lufthavn er den perfekte måde at se alle de seværdigheder og monumenter. Det er også fantastisk som de fleste store kommercielle hoteller og resorts er tæt på motorvejene.

Øen har mange havne og har fantastiske dagsture og fisketure. Der er også mange færger gør ture fra ø til ø, så du kan virkelig se alle de Kanariske Øer. Der er nogle fantastiske spanske tapasrestauranter, som sælger dejlig mad og frisk fisk.

Indsamling destination

Kort: