Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Valencia Lufthavn

Byen Valencia og dens region betjenes af Valencia Lufthavn, otte kilometer væk mod vest i bydelen Manises. Med en landingsbane og terminal håndterer lufthavnen over seks millioner passagerer hvert år, der omfatter flyvninger til og fra 15 europæiske byer hovedsageligt af lavprisselskaber.

Billig biludlejning i Valencia lufthavn Aerocentro lokale er nemt arrangeres med en af fem biludlejningsfirmaer med baserer på forhallen. Hertz, Europcar, Avis, Centauro og Europa leje - en - bils køretøjer kan også bookes på forhånd online på Easyterras hjemmeside, med sats sammenligninger at sikre den bedste pris.

Adgang til Valencia by fra lufthavnen er ligetil, serveret af Metro subway linje og to busruter. En lokal bybus, no.150, tager 45 minutter og Metrobus lufthavnstransport går direkte til byens centrum på 20 minutter. Når der, lækkerier af byen er hele vejen rundt.

Valencias lange historie fra romerne til maurerne og videre til moderne tider er let som arkitektoniske stilarter fra 2.000 år siden til ultra - moderne er repræsenteret. Ikke langt fra de middelalderlige huse i den gamle bydels snoede gader er futuristisk City of Arts og videnskab, med romerske ruiner i nærheden.

Leje af bil i Valencia lufthavn Aerocentro lokale tillader besøgende at køre på tværs af regionen, udforske kysten, interessante indre byer, et stort skovklædte national park, et romersk amfiteater og meget mere. Med Biludlejning i Valencia lufthavn Aerocentro lokale er dagsture rundt i hele regionen muligt på din bekvemmelighed.

Indsamling destination

Kort: