Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Lufthavn

Som et biosfærereservat af UNESCO hele er øen Menorca en utrolig paradis. Med en Biludlejning Menorca lufthavn udforske denne strålende Middelhavet destination i stil, komfort og lethed.

Menorca lufthavn er vidunderligt beliggende i hovedstadens grænser, at sætte dig tæt på mange fantastiske steder og aktiviteter, som øen har at tilbyde. Mao eller Mahons havn er en af de smukke og dybeste havne i verden. Der er også en informativ akvarium beliggende på havnen for.

Med en billig biludlejning på Menorca lufthavn hoved syd for at se en af de mange store samlinger af megalittempler sten monumenter. De forhistoriske rester på Trepucó og Talatí de Dalt er nogle af Europa 's ældste og fineste. Et andet bemærkelsesværdigt monument er den opadvendte båd ser strukturen fundet i nærheden af den tidligere hovedstad Ciutadella. Naveta d'es Tudons først blev udgravet i 1950 ' erne og 50 begravelser dateres til 1300 f.kr havde fundet her.

Menorca har også udholdt en lang historie af besættelse fra romerske Moor, spansk og fransk og engelsk nationer gav øen nogle af dens unikke kulturarv. Besøg Sanitja's port til den gamle romerske by Sanisera og femte århundrede Basilica rester på øens største strand Son Bou.

Biludlejning Menorca lufthavn giver dig adgang via enkel skiltning og veje til dagsture rundt denne smukke spanske ø. Der er tid nok til at se så meget med en Biludlejning Menorca lufthavn. Derefter vende tilbage til byen af Mao for Golden gård for at se de dvælende britiske arkitektoniske eksempler. Son Granot er et andet eksempel på Englands 1700 - tals besættelse. Stop ved denne lyse røde og hvide hotel og restaurant ligger ved indgangen til Maos populære havn.

Indsamling destination

Kort: