Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Lufthavn Syd

Der er to vigtigste lufthavne i Tenerife. Man ligger på den nordlige del af øen og den anden i syd, der er Tenerife South - Reina Sofia lufthavn. Er mange af de bedste strande og populær resort områder tæt på denne lufthavn. Alle disse kan nås blot når du bruger billeje på Tenerife South - Reina Sofia lufthavn.

Tenerife South - Reina Sofia lufthavn er heldig at være tæt på motorvej TF - 1. Dette er en af Tenerifes største veje, der tjener størstedelen af byer, der sidder på kysten. Hovedstaden Santa Cruz de Tenerife kan nås fra lufthavnen i lige under en time. Billig biludlejning i Tenerife South - Reina Sofia lufthavn er den bedste måde at udforske øen.

Lufthavnen består af én terminal bygningen og to parkeringspladser. Ene er en lang ophold og den anden er en kort ophold parkeringsplads. Biludlejning i Tenerife South - Reina Sofia lufthavn kan nemt findes i den centrale hal af lufthavnsbygningen. Der er en række selskaber, der tilbyder pålidelige ydelser.

I lufthavnen finder du en bank, hæveautomater, mange spisesteder i ankomst og afgang områder, gavebutikker, en boghandel, business møde værelser og selv et kapel. Der er gode offentlige bekvemmeligheder og lufthavnen er tilgængelig for dem i kørestole.

Andre former for transport fra lufthavnen kan findes uden for ankomsthallen. Du vil finde mange taxier og et udvalg af busser og rutebiler. Mange af hotellerne giver også afhente tjenester. Tenerife er fantastisk og du er sikret en fantastisk pause.

Indsamling destination

Kort: