Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lanzarote Lufthavn

Så snart du stiger fra fly til Arrecife - lufthavnen i Spanien vil du blive ramt med skønheden i byen. På grund af sin hovedsagelig industrielle historie (det er hjemsted for mange fiskerier og konservesindustri faciliteter) det er forblevet ubemærket af turister. Dette er en skam, da der er så meget naturlig skønhed til opleves fra cave haven på Cueva de los Verdes til den uovertrufne fugleture tilgængelige på Islotes del Norte de Lanzarote fuglereservat. Området huser også adskillige museer chronicling historie af Lanzarote.

Spørgsmål at overveje, er, hvordan du vil se seværdighederne? Sætter du pris på privatliv? Er det vigtigt at spare penge? Mener du muligheden for at få direkte fra dit hotel til attraktionen uden gå uendeligt prioriteres? Hvis du kan svare ja til alle disse spørgsmål vil du søge på af Arrecife - lufthavnen biludlejningsfirmaer, så snart du lander. Billig bil leje virksomheder vrimler og tillade kunder luksus ensomhed, spare penge over at tage taxier og tillade dig at rejse direkte fra one - stop på din rute til næste uden at skulle vente på at blive hentet af en bus eller taxi.

At have en udlejningsbil til rådighed også giver dig mulighed for at udforske området uden for turistattraktioner. På denne måde kan du oplev kultur og folk i Arrecife til dig selv, din egen tidsplan. Der er en ubestridelig følelse af frihed og kontrol, som formidler, og bør opleves selv i udlandet.

Indsamling destination

Kort: