Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Mahon

Menorca, eller Minorca, er en af de baleariske øer beliggende i den smukke Middelhavet off kyst i Spanien. Det er kendt for sin meget tidlig menneskelig besættelse og både etniske og økologiske mangfoldighed. Med en billig biludlejning i Menorca, vil man kunne tage i vidundere af denne uberørte ø i komfort og lethed.

Menorcas særlige Middelhavs placering har skabt helt blanding af forskellige kulturer, som kan ses af den arabiske, græske, mauriske og tyrkiske arv. Der er også rester af den britiske indflydelse fra sin tidligere beskæftigelse gennem ting som de lokales erhvervet smag for gin og skydevinduer på Ciutadella.

Med en Biludlejning i Menorca vil du også kunne nemt besøge de landlige byer og tjek deres sommer fiestas. Gå ikke glip af Festes de Sant Joan afholdt i Ciutadella. Dateres til begyndelsen af 1300 - tallet, denne summertime fest sker over tre dage og foregår i forskellige steder på øen.

Andre must - see begivenheder på denne baleariske ø er international organ festival og internationale opera uge i Mahon og koncerten Capella Davidica afholdt i Ciutadella. Men der er så mange fantastiske steder at se, vil du være let underholdt.

Menorca også blomstrer med mange forskellige slags vilde blomster og orkideer. Typisk er de bedst ses i det tidlige forår. Du kan også prøve at overvære de tredive forskellige typer af sommerfuglearter på denne ø fra foråret til September også. Med en billeje i Menorca, komme ud og nyde en stor spansk ø ferie.

Indsamling destination

Kort: