Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gran Canaria Lufthavn

Gran Canaria lufthavn tjener som den vigtigste gateway til øen Gran Canaria af spanske Kanariske Øer. Det er en af de travleste luft faciliteter i Spanien, der tjener mere end 10 millioner passagerer hvert år. Lufthavnen betjenes af luftfartsselskaber, der giver forbindelser til forskellige dele af den Europæiske Union, til fastlandet Spanien og de andre øer i de Kanariske Øer.

Kørsel er den bedste transportform rundt på øen så rejsende er forsynet med en række muligheder for billig biludlejning på Gran Canaria – lufthavn. Lufthavnen er beliggende på den østlige kyst af øen. For at komme til centrum af Las Palmas de Gran Canaria, øens største by, rejsende skal bare køre mindre end 30 minutter nord.

I byens centrum, men en billeje på Gran Canaria – lufthavn er unødvendigt, da de fleste af rejse steder er beliggende i gågaden områder. Bemærkelsesværdige seværdigheder i byen omfatter Catedral de Santa Ana, den historiske enklave af Vegueta, Parque Santa Catalina for sit pulserende natteliv og den gamle bydel Triana, som nu er det kommercielle centrum i byen.

Hovedattraktionen på øen er strandene tilgængelig med en Biludlejning på Gran Canaria – lufthavn. Byen Las Palmas sig selv er en strand by, tilbyder en række fritidsaktiviteter herunder snorkling, dykning og surfing.

Indsamling destination

Kort: