Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gran Canaria Las Palmas

Las Palmas er øens hovedstad Gran Canaria i Spanien. Byen er blandt de bedste steder at opdage i island, prale af et væld af kulturelle steder samt en række smukke naturlige attraktioner. Las Palmas kan også prale af interessante arkæologiske udgravninger og en række arkitektoniske mesterværker, der tilkendegiver byens antikken. Byen kan bedst set gennem billig biludlejning på Las Palmas.

Med Biludlejning i Las Palmas har besøgende nem adgang til byens bedste kulturelle attraktioner, blandt hvilke er dens interessante museer, herunder Casa Museo de tyktarmskræft og Atlantic Center for moderne kunst. Først er en omfattende museum med historien om de Kanariske Øer under de senere funktioner den kulturelle og kunstneriske arv af de Kanariske Øer.

Billeje på Las Palmas ville også bringe besøgende til byens historiske distrikt, lokalt kendt som Vegueta. Den gamle bydel kan prale af interessante kulturelle steder, og er vært for mange kulturelle begivenheder i området. Vegueta er også hjemsted for byens Museo Canario, en historiske og arkæologiske museum byder på de Kanariske Øer.

Øens hovedstad Las Palmas kan også prale af en række fantastiske strande, blandt hvilke er Las Canteras - stranden med dens fine gyldne sand og beskyttede farvande.

Byen er også stedet for kirken San Juan Bautiusta, en gammel stykke arkitektur, der daterer helt tilbage 1909. Kirken er berømt for sine stenrelieffer og blyindfattede ruder.

Indsamling destination

Kort: