Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gibraltar Lufthavn

Har du nogensinde været til Gibraltar? Hvis svaret er "nej", så du måske nødt til at genoverveje planlægger en ferie i dette bemærkelsesværdige sted.

Gibraltar er en af de bedste steder hvor du kan slappe af, nyde og have det sjovt på samme tid. Gibraltar er betragtet som den sidste koloni i det europæiske fastland. Denne by er stadig under Ministeriet for den britiske regering. En ferie i Gibraltar er virkelig værd. Du behøver ikke at afsætte store dele af dine ressourcer til at nyde en aldeles spændende ferie i Gibraltar; du behøver kun at leje en bil. Men hvordan kan du komme til Gibraltar?

Du kan altid bestille en flybillet til Gibraltars lufthavn. Denne lufthavn er en del af den iberiske halvø. Gibraltar lufthavn er beliggende 500 meter fra byens centrum, så det er forholdsvis nem at have din egen private transport mens du besøger Gibraltar. Lufthavnen har længe været tjener embedsmænd fra ministeriet of Britain, men denne lufthavn gradvist åbner dørene til kommercielle formål / civile forbrug. I dag, har Gibraltar lufthavn imødekommende over 300.000 passagerer hvert år og stadig stigende.

Lufthavnen tilbyder høj standard faciliteter for passagerer. Da det er ret svært at få en offentlig transport i Gibraltar, er det bedre at leje en bil. Biludlejning i Gibraltar lufthavn er relativt billig. Billig biludlejning i Gibraltar lufthavn findes lige ved ankomsten hallerne i lufthavnen. Benytte sig af overkommelige pakker fra Avis, Hertz, Alamo, Budget og Europcar.

Indsamling destination

Kort: