Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Marbella Banus Nueva

Puerto Banus er den ideelle placering er du er på udkig efter en sommerferie et sted på havet. Det har en stor klima, men er også et sted lidt mere eksklusive og ud over sædvanlige. Puerto Banus er beliggende på den sydlige kyst Spanien på det kystnære område kendt som Costa del Sol. Selv om Costa del Sol kan undertiden være forbundet med budget, pakke ferier, Marina Puerto Banus er langt fra dette. I virkeligheden, er Puerto Banus et af Spaniens og Europas, mest eksklusive feriesteder. Som en absolut favorit blandt de rige og berømte, kan Puerto Banus har mange velhavende beboere, selv så du stadig arrangere billig biludlejning i Marbella - Puerto Banus.

Du kan sagtens gøre din vej rundt i byen til fods, men med Biludlejning i Marbella - Puerto Banus, har du mulighed for at udforske lidt længere, hvilket er absolut anbefales.

Omdrejningspunktet for byen er dens imponerende formål indbygget Marina, der holder både af nogle af verdens rigeste personer. I overensstemmelse med dens imponerende Marina, gaderne i Puerto Banus er hjemsted for utallige eksklusive butikker sælger højden af chic mode. Der er også nogle virkelig imponerende bygninger og overnatningsmuligheder til rådighed.

Byen er berømt for sit natteliv med mange eksklusive restauranter, barer og klubber, angive en tone for underholdende sin velhavende gæster. DJs og udøvende kunstnere er bragt at underholde gæsterne på disse eksklusive spillesteder.

Der er meget mere at se uden for marinaen og med Biludlejning i Marbella - Puerto Banus du kan gøre alle dine udforske. Hvis du ønsker en ægte autentisk udseende på spanske liv, så du behøver kun at udforske op langs kysten. En anden lignende destination, er hvis du nyde Puerto Banus, inden for køreafstand, Marbella blot langs kysten.

Indsamling destination

Kort: