Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bilbao Lufthavn

Bilbao lufthavn i det nordlige Spanien tilbyder besøgende fire Biludlejning inden for ankomster terminal. Denne bekvemmelighed gør det muligt at starte deres ferie det øjeblik, de satte foden i denne smukke spanske by. Biler lejede for varigheden af dit ophold vil tillade dig at oprette en unik og personliggøre rejseplan destinationer og seværdigheder, som du gerne vil se. Tanken om en ferie er at befri dig selv, for lidt mens mindst, fra begrænsningerne af tidsfrister og tidsplaner. Hvorfor så så mange rejsende tilmelde ture som dikterer, hvilke websteder de vil få at se, og hvor længe de kan holde. Hvis du kører dig selv rundt, kan du bestemme, hvis du ønsker at springe en attraktion eller at bo hele dagen og Fordyb dig selv i sine udstillinger.

Der er absolut ingen mangel på ting at gøre i Bilbao. Bilbao er hjemsted for Guggenheim Museum, der viser samtidskunst. Hvis du hellere vil opleve en mere historisk site, du kan altid køre din lejede bil ned til Casco Viejo eller "Old Town." Casco Viejo er en del af Bilbao bygget i middelalderen og tjener til at illustrere den lange historie af byen. Hvis du vil snarere prøve nogle lokale retter kan du altid besøge Ribera - markedet, en gamle centrum for handel i Bilbao.

Fra Bilbao er det en kort køretur til Bari at se, Basilica di San Nicola, hvor resterne af St. Nicholas er begravet. At leje en bil åbner op for muligheden for at udforske Bari, eller nogen af de andre omkringliggende byer i området.

Indsamling destination

Kort: