Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Girona Lufthavn

Gerona lufthavn ligger på Costa Brava, nordøstlige Spanien. Det er en stor lufthavn i Spanien med mere end 5,5 millioner passagerer passerer gennem dørene i 49.000 fly det håndterer hvert år. About10km fra Girona City ligger, ved porten til Pyrenæerne. Gerona er et populært turist sted med betagende kyster og antikke romerske gader. Det har de smukkeste bjerge, der omgiver det hav, der bare kan feje dig ud dine fødder!

Gerona lufthavn er stor og har fremragende transportfaciliteter fra det. Den bedste måde at tur rundt provinsen er ved at tage en Biludlejning. Bil udlejning er øjeblikkeligt tilgængelige lige ved lufthavnen med populære bil leje selskaber som Auriga krone, Avis, Europcar, Goldcar Europa og så videre, gør det muligt, der kan have bil lejer i hele Europa. Du kan hyre nogen form for bil efter dit ønske og dine krav eller budget, fra en sexet sportsvogn til en luksuriøs sedan, eller bare en normal familie bil, med overkommelige priser. At have din egen bil giver dig al friheden til at udforske med din elskede dem omkring den vidunderlige provinsen Girona!

Der er en række steder at besøge i og omkring Gerona. At have en bil til din rådighed giver dig flere muligheder for at rejse rundt nemt uden problemer og endda nyde den mindste tilgængelige street med de fornemme souvenirs. Når du får din rejseleder brochure og et kort over provinsen, er du indstillet til at fantastisk ferie, som du har længsel efter hele året!

Indsamling destination

Kort: