Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Almeria Lufthavn

Almeria lufthavn er beliggende i provinsen Almería og er omkring 10 kilometer fra byens centrum. Lufthavnen er forholdsvis moderne og vigtigste stueetagen huser modtagelser og afgange. Der er også en udkigsposten på terrassen hvor folk kan se landingsbanen og flyvninger start og landing.

internationale og nationale flyvninger lags regelmæssigt til og fra lufthavnen. EasyJet er den mest almindelige international flyvning opererer og Iberia Airlines er det mest almindelige nationale flyselskab. Derudover masser af chartrede fly operere til og fra lufthavnen og dermed denne lufthavn er blevet den 2nd vigtigste lufthavn i Andalusien.

Buslinje 14 forbinder lufthavnen fra centrum, selvom der er masser af billige bil leje muligheder også tilgængelige.

Hyppigheden af busser er hver halve time og hver fyrre fem minutter om morgenen og aftenen henholdsvis. Der er masser af bil leje indstillinger at vælge at tage dig til byens centrum. De store biludlejningsfirmaer opererer er Avis og Europcar.

Disse billige biludlejningsfirmaer mulighed at afhente en bil fra lufthavnen og aflevere den i nogen af de udpegede områder omkring Spanien gør en tur meget let.

Mange mennesker overveje at køre i Spanien til at være lidt skræmmende, men det er langt fra sandt. Veje til alle større destinationer og korrekt tilsluttet og motorvejene er i fremragende stand. Men før de forlader gør sikker på du tjekke den bil, du lejede for at se eventuelle mangler.

Indsamling destination

Kort: