Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Cala Galdana

Ciutatella de Menorca er en lille by beliggende på den vestlige side af øen Menorca, som er en del af spanske Baleariske Øer. Det er et populært turistmål på øen primært på grund af sin rige historie og kulturarv. Byen har en historie, der daterer sig tilbage til det fjerde århundrede og rejsende er behandlet med en række interessante rester fra sin fortid. At komme rundt i downtown området er nemmere til fods, selvom mange rejsende stadig vælge for at sørge for billig biludlejning i Ciudadela Menorca, så de kan også tage på udflugter rundt på øen under deres ophold.

Bemærkelsesværdige seværdigheder i byen er beliggende i den gamle bydel. Denne del har et sortiment af 1600 - tals bygninger og religiøse monumenter, der blev bygget i italiensk stil. Rådhuset er et kendt sted af interesse, som det har til huse i det tidligere palads for en arabisk guvernør.

I nærheden af de vigtigste plaza, vil rejsende også finde en række restauranter og spisesteder. De fleste af disse spisesteder serverer lokale og regionale retter for besøgende til at prøve. Efter at have taget en bil kan leje i Ciudadela Menorca rejsende derefter vove at andre byer og landsbyer på øen.

På tværs af øen til den østligste side er byen af Mao, hovedstad i provinsen. Mao eller Mahon er især kendt for dets havn og dets udvalg af barer og restauranter. Andre kendte rejse steder omfatter den lille fiskerby Fornells mod nord og Es Mercadal midt på øen.

Indsamling destination

Kort: