Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Santo Tomas

Den hele øen Menorca er et utroligt rigt og varieret paradis. Det er lidt underligt at det betragtes som et biosfærereservat af UNESCO. Med en billig biludlejning i Santo Tomas udforske denne solrige Middelhavet destination i let komfort og enkelhed.

Santo Tomas er beliggende i sydlige Menorca lufthavn og hovedstaden, at sætte dig i nærheden af så mange bemærkelsesværdige seværdigheder og ting at gøre. Mao eller Mahons havn betragtes som en af de mest attraktive og dybeste naturlige havne i verden. Du vil finde en informativ akvarium på havnen også.

Ved hjælp af en Biludlejning i Santo Tomas besøge en af de mange samlinger af megalittempler sten monumenter på øen. På Trepucó og Talatí de Dalt finder du nogle af Europa 's ældste og velbevaret. En anden fin monument er Naveta d'es Tudons en opadvendt båd søger struktur. I nærheden af Ciutadella, denne vigtige nedgravning stammer tilbage til 1300 F.kr.

Menorca har også levet gennem en omfattende historie af romerske, Moor, spansk, fransk og Dansk erhverv. Besøg port Sanitja for Sanisera, en gammel romersk by og basilikaen resterne dateret tilbage til det femte århundrede på stranden ved Son Bou.

Der er masser af tid til at se, hvad øen har at tilbyde med en leje af bil i Santo Tomas så vende tilbage tilbage til Mao for Golden gård og Son Granot. Begge er dejlige eksempler på Englands 1700 - tals arkitektonisk indflydelse. Dagsture rundt på øen er let med en billig biludlejning i Santo Tomas.

Indsamling destination

Kort: