Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Lago Calan Bosch

Calan Bosch er fundet i den sydvestlige Menorca og løgne 56 km fra Menorca lufthavn og fra Mahon. Denne by er mere bekvemt udforsket med en billig biludlejning på Lago. På denne måde turister vil have luksus at planlægge deres dagsture og oplevelsen af at se hele Calan Bosch.

Det 4 - stjernede Hotel Lago er tæt på lufthavnen. Det har en dejlig beliggenhed, med udsigt over stranden ved centrum Cala'n Bosch resort. Det er 45 km fra Menorca lufthavn. Mange barer og restauranter findes også i nærheden af dette område. Også, de tilstødende Son Xoriguer strand ligger i nærheden.

Turister kan tour Calan Bosch, men de vil med en billig biludlejning på Lago. For at nævne nogle få af must - besøg steder, er der Xoriguer Distiller og historiske Museu de la Natura Museu Municipal de Ciutadella de Menorca og Museu de Menorca.

Turister kan også prøve at slentre rundt i de afslappende parker i Menorca. Det er klogere for turister at benytte sig af en billig biludlejning i byen. På denne måde ville de kunne undgå skyndte sig, når du besøger turiststeder. Es Freginal Park er en park, som er et must - see. For de eventyrlystne, prøve go - kart eller klatre peak Monte Toro. Det giver turisterne storslåede seværdigheder.

Indsamling destination

Kort: