Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Son Bou

Son Bou ligger på den sydlige og centrale kyst af øen Menorca, øens længste og smukkeste strand. Kan prale med fint sand, blide bølger og faciliteter i nærheden, Biludlejning i Son Bou kan være en fantastisk måde at nyde denne Middelhavsø off kyst i Spanien.

En billig biludlejning i Son Bou gør denne lille ø endnu mindre ved at sætte alle de berømte seværdigheder indenfor nem afstand. Byerne Mahon og Ciudadela, vil selvom på modsatte ender af øen, være under en halv time væk. I Mahon se sin populære havn og akvariet. Og i Ciudadela udforske det arkitektonisk smukke gamle del af byen.

For en aften i byen, kan du gå til søn Jaime resort for sin musikbarer og levende handlinger og disco. Men en af øens fineste kreationer er Cova d'en Xoroi på Cala en Porter. Denne udsøgte natklub dangles tilsyneladende over i klippen kant, som det blev bygget ind i en række huler. Sine gangbroer og terrasse barer gør for en fornøjelig Besøg også.

Men Menorca er også kendt for sine velbevarede forhistoriske rester. Der er mange beliggende på øen som Torre d'en Gaumes, en primitiv talayotiske landsby eller gravkamre af Naveta des Tudons. Alle er let tilgængelige ved hjælp af en Biludlejning i Son Bou.

Så nyd en ferie på Menorca med sin fantastiske skønhed, grønne landskab, havet klipper og strande. Og drage fordel af en billig biludlejning i Son Bou ved at tage i en af de bedste udsigt over øen på Monte Toro.

Indsamling destination

Kort: