Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Playa Cala Blanca

Den ferie øen Menorca ligger i de baleariske øer lige ved kysten i Spanien. Menorca er andet i størrelse men tiltrækker en mere afslappet publikum end partygoers, der strømmer til Ibiza og Mallorca. Det er en malerisk ø og udforske øen med biludlejning på Biniforcat - Menorca er stærkt anbefales.

De fleste mennesker besøger øen er kommet til at strande, og der er masser af smukke strande at vælge imellem rundt på øen. Vælge mellem store sandstrande med masser af vandsportsaktiviteter at gøre at stille afsondret bugter. Du er sikker på at finde det perfekte sted.

Med billig biludlejning på Biniforcat - Menorca kan du besøge nogle af de historiske forter og tårne, som er på øen. Alle punkter af interesse er tydeligt markerede og let at finde. Have en vandre rundt Torre de Fornells, et kystnære forsvarstårn eller måske Fort af Sant Felipe lige ved indgangen til Mahon havn.

Den nordlige kyst af Menorca har nogle spektakulære landskab og er også hjem til de Ecomuseu Cap de Cavalleria, som ligger lige vest for byen Fornells og er et godt bevarede romerske by.

Andre interessante steder at besøge med biludlejning på Biniforcat - Menorca omfatter den charmerende landsby af Es Grau og naturreservat ved søen S'Albufera. Også hoved op til det højeste punkt på øen til fantastisk udsigt over hele øen. Bare følg skiltene til den store statue af Jesus Kristus.

Indsamling destination

Kort: