Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Port De Ciudadella

Kan prale med en rig og varieret historie, kulturelle er øen Menorca. Spaniens Middelhavet hemmelige ø - paradis er som regel overset for naboen større og mere travlt Mallorca. Men Menorca er, hvor nogle af Europas tidligste forhistoriske rester live. Det er også, hvor Spaniens næststørste fiesta finder sted. En virkelig fantastisk måde at nyde denne baleariske ø er af Biludlejning i Menorca - Port De ligeledes er den placeret.

Afholdt i den tidligere hovedstad under det britiske styre, Ciudadela, Sant Joan festlighederne fejres hver sommer. Fokusere på menorcanske hest og rytter, ærer hver by på denne lille ø deres særlige helgen i deres egen unikke måde også. Med en billig bil leje i Menorca - Port De ligeledes er den placeret, autocampere og besøge disse landsbyer til deres fester mens du nyder øens forskelligartede natur.

Andre festivaler omfatter Saint Antonys dag fejret på 17 januar i særlige ære af Menorcas skytshelgen. Men i juli, tjek Festival Carmen når alle fartøjer skibet ud for at velsigne det omkringliggende blå hav.

Historie entusiaster vil ønske at besøge den kommunale Museum Ciutadella for artefakter fra øens første bosættere. Stift Museum viser malerier fra nutidens moderne art langs til arkæologiske fund.

Men et besøg på Menorca ville ikke være komplet uden at besøge strande som nordkysts smukkeste Cala Pregondas eller den største strand på Son Bou. Biludlejning i Menorca - Port De ligeledes er den placeret er den bedste måde at undgå de offentlige busruter og tidsplaner, hvilket giver dig fuld adgang til at gå hvor og hvornår du ønsker.

Indsamling destination

Kort: