Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Valencia Massanassa

Valencia Massanassa, en af byen Valencia store forstæder, er beliggende otte kilometer fra byen, en kort køretur til alle sine mange steder af historiske, kulturelle og lokal interesse. Billig biludlejning i Valencia - Massanassa er nemt at booke, leveres af en række internationale og lokale virksomheder.

Byen Valencia, tredje største i Spanien, er overfyldt med ting at se og gøre, at leje af bil i Valencia - Massanassa en nødvendighed. Barrio del Carmen, dateres tilbage til romerske besættelse, har mange romerske og mauriske bygninger og snoede gader og 1400 - tallet bymur kan ses mange steder.

To berømte pladser, Placa de l'Ajuntament og Placa de la randen, indeholder Turia springvand, basilikaen af Jomfru, og rådhuset. Placa de la Reina er den imponerende katedral og mange barer og restauranter. Den futuristiske City of Arts and Sciences giver en dramatisk kontrast.

Shopping i Valencia er en drøm, med alt fra designer tøj og smykker i mange stormagasiner og indkøbscentre til crazy outfits og tilbehør fra ultra - cool butikker i Barrio del Carmen. De lokale retter og vine er berømte, med paella, gazpachos, spanske omeletter og meget mere bliver serveret.

Biludlejning i Valencia - Massanassa giver dig frihed til at udforske området, kan du besøge charmerende byer og gamle landsbyer og kørsel langs kysten for at finde den perfekte strand. Vinmarkerne i Sierra de Tejo er et besøg værd, som er byerne Bunol, Paterna og Sagunto med sine romerske amfiteater.

Indsamling destination

Kort: