Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gandia

Gandia er en by beliggende i den spanske provins Valencia på den østlige del af landet. Det ligger langs middelhavskysten, hvilket gør det til et populært sommer feriedestination for mange europæere. Byen er en af de største kystnære byer, der normalt betragtes som en dagstur spot for dem der kommer fra Madrid. Byens centrum er kompakt nok til at give mulighed for gåture, men for dem, der ønsker at vove sig til stranden eller til udkanten senere, er det bedre at sørge for Biludlejning i Gandía, så snart de ankommer.

Strandene langs Middelhavet er de mest populære attraktioner i byen, så turisterne kan forvente vandsportsaktiviteter og beach attraktioner kernen i deres Gandia ferie. For dem, der ønsker at tage på sightseeing, men har byen en række historiske monumenter og kulturelle attraktioner, der er let tilgængelige med en billig biludlejning i Gandia. Den sommer Universitet, for eksempel, værter en række kulturelle begivenheder og udstillinger hele året, herunder den internationale Festival for klassisk musik samt kunst udstillinger fremvisning af lokale og nationale talenter.

Gandia har også en pulserende nattescene. Turister vil finde en bred vifte af barer og klubber, især i centrum, der appellerer til det yngre publikum. Der er også masser af restauranter i byens centrum, der serverer lokale og traditionelle spanske retter. En must - prøve i byen er fideua, en noodle skål, der ligner paella.

Yderligere kan, besøgende også tage deres leje af bil i Grandia og hovedet ud til nærliggende byer i provinsen. Bemærkelsesværdige destinationer omfatter Valencia, Oliva og Almassera.

Indsamling destination

Kort: