Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Benidorm La Cala

Billeje i Benidorm La Cala kan varmt anbefales og en vidunderlig måde at rejse rundt i resorts og attraktioner tæt på Benidorm. Den store spanske byen Benidorm er beliggende i østlige Spanien på Costa Blanca kysten, et område kendt for sine smukke hvide sandstrande.

Benidorm har tiltrukket turister i mange år og er især populære hos besøgende fra Det Forenede Kongerige. Byen har gode strande, indkøbscentre og mange livlig underholdning. Med mere end 1.000 barer og 200 natklubber er Benidorm ikke for dem der søger et sted roligt ophold.

Et fantastisk sted at besøge med billig biludlejning på Benidorm La Cala er byen Alicante. Gå en tur langs den fantastisk Esplanada de Espana, besøge havnen, slappe af på den populære San Juan - stranden eller nyde en drink, et måltid eller shopping i nærheden af Plaza del Puerto Viejo. Til fantastisk udsigt over byen og strandene, hovedet til St. Barbara Castle.

En anden dejlig by at besøge er Valencia. Blot 90 minutters kørsel fra Barcelona så virkelig nemt at komme til med bil leje på Benidorm La Cala. Byen byder på mange interessante historiske seværdigheder og den dejlige Plaza del Ayuntamiento. Der er også mange interessante videnskab museer at udforske.

For strandelskere på udkig efter et sted lidt mindre overfyldt end Benidorms strande, hovedet op ad en lille vej til Albir. Den lille ferieby har en dejlig strand med en lang promenade. Der er også gode butikker og masser af lokale restauranter med udsigt over Middelhavet.

Indsamling destination

Kort: