Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Benidorm Polígono P P 3 Oeste

Biludlejning i Benidorm - Avda Ametila er en fantastisk måde at udforske området omkring den spanske feriested Benidorm. Mange besøgende til Benidorm faktisk aldrig forlader byen, som er trist, fordi de aldrig tage mulighed for at opdage den sande hjertet af Spanien og fordybe sig i spansk kultur.

Bare 40 år siden, var Benidorm en søvnig fiskerby på Spaniens Costa Blanca kysten. I dag er det en massiv ferieby, der henvender sig primært til britiske turister. De unge briter kommer til Benidorm til at nyde solen hele dagen og fest hårdt hele natten. De ældre briter kom uden for højsæsonen og bo et par måneder for at undslippe de kolde vintre i Nordeuropa.

Men hvis du har tid, billig biludlejning på Benidorm - Avda Ametila er stærkt anbefales. Costa Blanca har en storslået kystlinje strækker ud for mere end 200kms. En køretur langs kystvejen med fantastisk udsigt over Middelhavet og passerer gennem mange mindre beach resorts er en fantastisk måde at opdage Spanien.

For en ægte spanske føler, hoved væk fra kysten i Spaniens interiør. Find dig selv blandt maleriske landskab med bølgende bakker, appelsinlunde, olivenlunde og maleriske spanske landsbyer. Alt dette er blot en kort køretur væk fra centrum af Benidorm og let tilgængeligt med billeje i Benidorm - Avda Ametila.

Tæt på Benidorm er national parker og skove, hvor du kan slappe af ved vandfald, følge en natursti, tage en vandretur eller cykel tur eller nyde et enkelt lokale måltid i en typisk spansk restaurant.

Indsamling destination

Kort: