Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Alicante Centro Hotel Melia

Biludlejning uden besvær er vores forretning og vi tilbyder gode tilbud fra de førende britiske biludlejningsselskaber på inklusiv rabat Biludlejning i Alicante. Info nedenfor vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din udlejningsbil, men venligst velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål om at leje en bil i Alicante.

Gateway til genoplivede feriesteder og strande på Costa Blanca, Alicante havn er en af de hurtigst voksende byer i Spanien. Afspejler dens lang og turbulente historie, byen er godt befæstet - dets vigtigste slottet Castillo de Santa Barbara, er ligger højt over byen på Mount Benacantil.

Med et komplet program af festivaler og underholdning byder byen på et livligt natteliv scene, især i løbet af sommeren på Playa de San Juan. Afholdt på højden af sommeren, er den vigtigste festival af bål Saint John fulgte et par dage senere af en uge med fyrværkeri og pyrotekniske konkurrencer på Playa del Postiguet. Indrammet af havet, er den internationale musik, dans og teaterfestival afholdt i den fremragende Plaza del Puerto Viejo i juli og August.

På skråningerne af Mount Benacantil, under slottet for beskyttelse i vildere tider, den gamle bydel vaffelmønster af gader og stræder; dens middelalderlige mure kan spores tilbage til sene romerske tid. Disse dage, byder det på et pulserende natteliv, kendt som "el barrio". Udforske Plaza de la Santisima Faz bag rådhuset, klatring op til Plaza de Quijano, en af de ældste pladser i Alicante.

I Calles de Toledo, San Luis og Diputado Auset, kan du slentre ved de farverige huse, kvalt med blomster og byder ironwork dekoration og mosaikker, antikke springvand og stejle, smalle stræder fører til 1700 - tallet hermitage Santa Cruz.

Ned på den moderne marina er der en anden stemning med restauranter, barer og caféer og masser af butikker. Nyd et måltid eller en drink, kigger ud over de eksklusive yachts og blive underholdt af gademusikanter om sommeren.

På mad foran, turrones, honning og mandel nougat er en specialitet af nærliggende Jijona, selv om lokale er især stolte af deres paella og fiske - og skaldyrsretter. Lokale specialiteter kan udforskes gennem de små plader af "tapas". "Montaditos", små lækkerier på bide - store stykker brød, opstod i Alicante og spredt over hele Spanien; Prøv området i nærheden af rådhuset og ned til Plaza de Montañeta.

Indsamling destination

Kort: